Alleen voor leden

Op deze afgeschermde afdeling van de website worden zaken geplaats, die niet voor ieders ogen bestemd hoeven te zijn.

Er wordt zóveel gepraat over privacy op het internet enz. dat bepaalde persoonlijke dingen niet met de hele wereld te hoeven worden gedeeld, als dat niet wenselijk is.

We denken hierbij bijvoorbeeld aan e-mailadressen. Veel mensen vinden het niet prettig dat die onder ogen van Jan en Alleman komen.

Tóch is het handig als bestuursleden, wedstrijdleiders enz. van alle leden de e-mailadressen hebben, en ook voor de leden is het handig.

De ledenlijst (gezamelijke van Nieuwegein en Vianen) is dus alleen ter inzage voor leden van de SV-Lekstroom.

Om toegang te krijgen tot deze "afdeling" dient u zich te registeren. Dat gaat door in het hoofdscherm te klikken op "registreer", en vervolgens de procedure te doorlopen.

De webmaster zorgt er dan voor dat u toegang krijgt tot de besloten afdeling. Let wel: er moet wél een geldig e-mail adres worden opgegeven!

In deze "afdeling" hebt u ook de gelegenheid om zelf een verhaal te schrijven.

26 sept 2017
Intern R3